Brend Bulka osvaja modnu scenu Milana

Brend Bulka osvaja modnu scenu Milana i kao svog partnera nalazi ćerku jednog od najpoznatijih dizajnera cipela na svetu, René Caovilla, koja ima svoj Showroom u Milanu, gde prodaje svoju kolekciju cipela O Jour. Na ovom magičnom mestu se takođe može naći kolekcija ekskluzivnih torbi Alef i Aristo Pop. Showroom se nalazi u samom srcu modnog kvarta u Milanu, par koraka od Armani hotela, čuvene ulice Monte Napoleone u kojoj se nižu jedan do drugog svi najpoznatiji svetski brendovi.

Ovih dana je napravljen prodajni event za klijente i press. Prezentovani su Bulka kaftani iz najnovije kolekcije za zimu koji još nigde nisu prikazani. Kao i modeli za predstojeće proleće i leto. Sve te modele krase živopisne svilene Laniakea marame pune ornamentike sa starih srpskih dvorova i sa naših fresaka kao i magični komadi Etera nakita od perja.

Bulka sa već prepoznatljivom porukom “Live It, Wear It, Share It” želi da prenese poruku takozvane “slow fashion” modne discipline koje ponosno svetu prezentuju dizajnerke Ana Reljin i Nina Bogosavljev, kosmopolitkinje sa adresom u Beogradu. One žele da pokažu da se njihova odeća voli i čuva generacijama. U pitanju je moda koja nikada ne izlazi iz mode. Originalni, unikatni kaftani izrađeni od najfinijih prirodnih materijala slave vatromet boja i magiju radosti. Modna filozofija Bulke je jasna – svaki kaftan je poseban i ne postoje dva ista.

PopUp Event pod organizacijom Cristina Vittoria Egger
Photo credit: Federica Ostinelli
Model: Elisa Egger (MSO-Model Scouting Office)

Pročitajte još

Pročitaj još