Cardi B u nadrealnoj Reebok kampanji

Sportski gigant i prepoznatljivi brend Reebok, nedavno je otkrio pomalo neobičnu kampanju za Reebok Classic Club C Vintage patike, sa američkom rep zvezdom Cardi B.

Ciljajući na digitaln, društvene i medijske platforme, brend je predstavio kampanju koju čini kratak film “Nails” u kojoj je Cardi B (očekivano) u glavnoj ulozi. Fokus je naravno na novim patikama Reebok Classic Club C Vintage, koje u videu pevačica vezuje tokom sređivanja u salonu. Pored ovog modela koji je predstavljen kao patike za tenis tokom osamdesetih, predstavljen je i Reebok Classic Vector Crew. Kampanja je inače deo većeg projekta “Sport the Unexpected” koji je debitovao u martu ove godine.

“Kampanja “Sport the Unexpected” slavi upadljive, nepomirljive osobe koje se ne boje da preuzmu rizik i krenu u menjanje kulture – oni su sve samo ne očekivani. Nismo mofli da pronađemo bolju osobu koja predstavlja i širi našu poruku od Cardi B”, rekla je direktorka globalnog marketinga, Inga Stenta. “Radeći sa Cardi na ovom videu, želeli smo da kreiramo momenat koji je autentičan za nju, uz istovremeno razbijanje tradicije i predstavlajnje nečeg drugačijeg od samog pojavljivanja poznate ličnosti u videu.”

Pogledajte kako kampanja izgleda!

V.R.

foto: Reebok

Pročitajte još

Pročitaj još