Chanel predstavio prve slike sa novim ambasadorom brenda – Penelope Cruz

Chanel je predstavio kampanju za cruise kolekciju čije je lice novi ambasador brenda poznata glumica Penelope Cruz.

Penelope se ovog puta pridružila listi poznatih imena koje su takođe predstavnici brenda, a među kojima se nalaze Keira Knightley, Lily Rose Depp, Margot Robbie, Caroline de Maigret, Kristen Stewart, Soo Joo Park i mnogi drugi. Kampanju je fotografisao niko drugi no Karl Lagerfeld lično, a prelepa Penelope je u “mornarskom” raspoloženju predstavila bogatu kolekciju ispunjenu beretkama, blejzerima na duplo kopčanje, bluze na pruge i modele koji otkrivaju ramena. Odevne kombinacije smo već mogli da vidimo na reviji u Grand Palaisu koja je održana u maju.

Na drugim fotografijama možemo videti Penelope u elegantnim večernjim haljinama koje otkrivaju leđa, kardiganima savršenim za veče pored mora i belom džemperu od kašmira sa natpisom “La Pausa”, koji evocira na ime vile koju je Coco Chanel dizajnirala.

Kako glumica oživljava najnovije kreacije Karla Lagerfelda, njeno samopouzdanje raste, a elegancija ispunjava kampanju. Bilo da je u pletivu ili jaknici od tvida, Penelope svojim moćnim pogledom prodire do nas i skreće nam pažnju na njeno prisustvo. Sprema je da se opusti i uživa u putovanju...

 

Pročitajte još

Pročitaj još