Harper's Bazaar Srbija

Chloe predstavlja kolekciju naočara inspirisanu sedamdesetim godinama

Naočare za sunce koje ćemo nositi na proleće i leto.

Delikatna ženstvenost i boemski stil koji se savršeno podudaraju sa temperamentom savremene žene nalaze se u DNK brenda Chloe. I ova filozofija se ogleda u svim komadima, od odeće i obuće do dodataka.

Za proleće/leto 2021. kuća oživljava estetiku mode sedamdesetih u svojoj kolekciji naočara i navodi nas da se radujemo sunčanim naočarima koje ćemo nositi ove sezone. Emblematična pariska kuća Chloe nudi priliku da odmah nabavite najelegantnije modele sunčanih naočara sa kojima ćete proleće dočekati sa zavidnim stilom.

U kolekciji naočara SS21, oblici okvira deluju fluidno, lagani su, svetli i puni gracioznosti. Paletu boja koja se kreće između toplih nijansi i živopisnih tonova dopunjuju gradijentna stakla sa potpisom brenda, dok posebni dekorativni elementi dolaze da istaknu majstorstvo Chloea.

Sledeći tradiciju „Abecede“, taktike koju je osnovao osnivač kuće Gabi Aghion, imenujući kolekcije i komade na osnovu slova abecede, u kolekciji pronalazimo zasebna imena za svaki stil.

Tako imamo seriju Demi, ideju koja kombinuje „dva u jednom“ sa pametnim metalnim detaljima, koji se razlikuju od heksagonalnih i okruglih osnova u jedinstvenoj igri promene geometrije. Takođe nalazimo sunčane naočare serije Gemma koju krase efekti vitraža koji pojačavaju šarm boja kroz blistave kontraste.

Dizajnirane da budu izuzetno velike, naočare serije Hanah poboljšane su emajl završnom obradom i dvostrukim okvirnim strukturama koje nude šarmantan preokret. Serije Franky i Irene prilagođene su retro stilu nudeći sunčane naočare koje savršeno izražavaju slobodu duha kuća Chloe.

Serija Billie kombinuje vintage stil i moderan dizajn sa složenim uzorcima, koji se takođe pojavljuju na metalnom jezgru koje je vidljivo kroz seriju Esther. Obe serije su napravljene od organskih materijala.

Naočare iz nove kolekcije pogledajte u galeriji fotografija!

foto:harpersbazaar.gr

Najnovije