Gigi Hadid x Reebok – nova jesenja kolekcija

Sportski brend Reebok i model Gigi Hadid po drugi put sarađuju u najinovativnijoj kolekciji u kojoj bež i plava imaju glavne uloge.

Iako su ranije sarađivali, Reebok i Gigi Hadid spremili su novu kolekciju za jesenju sezonu koja je puna iznenađenja. Između patika sa patentnim zatvaračima sa platformom i asimetričnih krojeva, kolekcija obećava uspeh. I iako odaje vrlo nov stil u svojim bojama i oblicima, kolekcija ima moderan futuristički dodir.

Između kaki, ​​bež i pastelno plave boje, nova kolekcija modela uspeva da nas odvede u daleke pustinjske pejzaže, gde se moda 90-ih i futuristički krojevi savršeno kombinuju sa ležernom odećom. U kolekciji dominiraju asimetrični topovi, pantalone u istim tonovima, rančevi, kape i sportska odeća u tri boje. Uprkos dizajnu, svi odevni proizvodi su praktični i funkcionalni, ispunjavajući svoju sportsku funkciju.

Gigi Hadid je objasnila da je kolekcija inspirisana njenim detinjstvom provedenim na otvorenom. „Sve što se mene tiče na otvorenom me inspiriše. Svetlost, boje, energija, složenost. Moja kolekcija za drugu sezonu je namenjena da vas podrži, radi s vama, radi sa temperaturama, sa okolinom“, rekla je manekenka.

Kolekcija takođe sadrži sportske grudnjake, prsluke, trenerke i patike u paleti plave, kaki i jednobojne. Kolekcija je dostupna za kupovinu.

foto:Reebok

M.L.

 

Pročitajte još

Pročitaj još