Huawei P9 - telefon koji će promeniti iskustvo fotografisanja

Huawei Consumer Business Group danas je u londonskom Battersea Evolution-u predstavio dugoočekivanu P9 seriju koja će promeniti korisničko iskustvo pravljenja fotografija kamerom pametnog telefona.

Huawei P9 je prvi pametni telefon koji je rezultat saradnje dva svetska brenda kao što su Huawei i Leica. P9 poseduje dual-lens kameru koja postavlja nove standarde fotografisanja pametnim telefonom. Dualnom kamerom telefon će praviti jasnije crno- bele i fotografije u boji, u pravom Leica stilu. Neverovatne fotografije oživeće na 5.2 inčnom ekranu visoke HD rezolucije. P9 poseduje Kirin 955 chipset koji pokreće Android Marshmallow 6.0.

Holivudski glumac Henry Cavill, ambasador Huawei P9 kampanje zajedno sa Scarlett Johansson, pojavio se na svetskoj premijeri najnovijeg Huawei telefona zajedno sa renomirani svetskim imenima iz sveta fotografije.

Henry Cavill i Scarlett Johannson, pojaviće se u TV spotu snimanom u Šangaju i na Novom Zelandu pod direktorskom palicom Baillie Walsh-a iz RSA, a koji će se prikazivati širom sveta od sredine aprila. Trailer je ekskluzivno prikazan na događaju.

Henry Cavill izjavio je: "Obožavam tehnologiju i to je jedan od razloga što sam uzbuđen zbog mogućnosti koje će nam omogućiti dvostruka kamera novog P9 modela. Zaista sam impresioniran partnerstvom kompanija Huawei i Leica na stvaranju kamere visokih performansi i njihovom stručnošću da sve to upakuju u ovako fantastičan uređaj.”

Scarlett Johansson rekla je: “Umetnost fotografisanja me zaista fascinira. Partnerstvo kompanije Huawei sa legendarnim Leica brendom je sjajno. Veliko mi je zadovoljstvo što sam sarađivala sa kompanijom Huawei na jednom ovakvom projektu. Oduševljena sam načinom na koji nas pozivaju da zadovoljimo ljudsku radoznalost i podelimo nova iskustva.”

Pročitajte još

Pročitaj još