Harper's Bazaar Srbija

Iris Apfel slavi stoti rođendan modnom saradnjom

Kolekcija u čast ikoni stila koja obeležava jedan životni vek.

Iris Apfel će u avgustu proslaviti stoti rođendan i upravo tim povodom najavila je modnu saradnju kao savršeni vid obeležavanja ovog važnog datuma.

Poznata ikona stila, koja navršava 100 godina, sarađivala je sa brendom naočara Zenni i lansirala kolekciju naočara koja uključuje 100 komada.

Iris Apfel nosi prevelike okrugle naočare za miopiju, koje predstavljaju deo njenog stila, a brend Zenni jedan joj je od omiljenih. Što se tiče kolekcije koju je brend pripremio, urađena je u saradnji sa Apfel i uključuje živopisne dizajne.

“Volim modne dodatke i verujem da naočare mogu u potpunosti nadograditi odeću. Imala sam kolekciju mnogo pre nego što sam ih morala nositi. Za mene su naočare inspirativne i upotpunjuju moj izgled. Ne bismo svi trebali da želimo da izgledamo isto. Naočare su odličan način da pronađete svoj jedinstveni stil i malo promenite stvari“, kaže poznata ikona o svojoj kolekciji.

Kolekcija nosi naziv „Iris Apfel Edit“ i uključuje 5 kategorija naočara koje impresioniraju, među njima i “Live Colorfully” u kojoj se nalaze okviri za naočare sa cvetnim otiscima ili tačkicama, „Bazaar Treasures“ koja je inspirisana buvljacima koje Iris voli i „Signature Style“ koja uključuje predimenzionirane modele. Druge dve kategorije su “Structural Design” sa geometrijskim uzorcima i „Mini Iris“ koja uključuje dizajne za decu.

foto:Instagram 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zenni (@zennioptical)

Najnovije