Jason Wu predstavlja lifestyle kolekciju na NYFW

Njujorški dizajner Jason Wu je nedavno otkrio da će proširiti svoju liniju i u lifestyle sektor, a koja će prvi put biti predstavljena u Cadillac House-u tokom Nedelje mode u Njujorku.

Za tačno šest dana, Jason Wu će predstaviti novu lifestyle kolekciju koju čine sveske, brendirani Sharpies predmeti, punjači za mobilne telefone i slušalice. Ideju je dobio nakon lansiranja parfema i novčano pristupačnije “Grey” kolekcije. Kao što je to bio slučaj sa ovom linijom, dizajnerovi lifestyle proizvodi će celokupan brend učiniti pristupačnijim širem tržištu.

Prema dizajneru, lifestyle kolekcija treba da sadrži predmete koje on lično koristi svakodnevno, kao što su sveske ili slušalice. Pored toga, svaki predmet će biti dostupan u posebnoj sivoj nijansi koju je kreirao sa Pantone institutom.

Sa lansiranjem lifestyle linije, Jason Wu će se pridružiti brendovima kao što su Gucci, Anna Sui i Monique Lhuillier koji su takođe predstavili svoje lifestyle kolekcije nameštaja i kućnih aksesoara u prethodnih nekoliko godina.

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još