Harper's Bazaar Srbija

Jennifer Lawrence u novoj Dior kampanji jesen/zima 2020

Pariska modna kuća Dior ponovo je izabrala američku glumicu Jennifer Lawrence za svoju kampanju jesen/zima 2020.

Minimalistička i elegantna kampanja ovekovečena je od strane fotografkinje Brigitte Niedermair. Nakon što je pozirala za liniju torbi Miss Dior, predstavila liniju ruževa za usne Dior Addict, oskarovka Jennifer Lawrence već je poznato lice kuće Christian Dior. Za svoju novu reklamnu kampanju jesen/zima 2020, francuska luksuzna kuća ponovo je odlučila da Jennifer Lawrence bude u centru pažnje.  

U odevnim komadima koje je dizajnirala Maria Grazia Chiuri, ambasador brenda predstavljena je u minimalističkim i elegantnim dizajnima s određenim retro dodirima. Jasne, jednobojne siluete odražavaju dizajnerske ambicije prema bezvremenoj garderobi sastavljenoj od osnovnih elemenata, kao i arhitektonski pristup odeći osnivača Christian Diora.  

Luksuzna kampanja sa zvezdom, snimljena je u periodu od 18. do 20. decembra u Njujorku, pre nego što je koronavirus nametao socijalno distanciranje i okončao modno fotografisanje širom sveta.

Suočen sa uticajem COVID-19, Dior želi da ponovo proceni svoje prioritete. Poznata fotografkinja Brigitte Niedermair, koja je snimila slike kampanje, nedavno je izjavila: „Brendovi moraju više razmišljati o slici koju žele predstaviti. Oduvek su me fascinirali zanat, umetnost i lepota nekih proizvoda. Možda bi ovo mogla biti prilika da se smanji buka i vrati se tim vrednostima. Po mom mišljenju, opšte usporavanje i prelazak sa količine na kvalitet može biti samo dobro“.

Ovo je savršen trenutak za kolekciju jesen/zima 2020/2021, Dior koja oživljava s istorijskim i tradicionalnim inspiracijama i koja otelotvoruje šik i regresivnu Dior ženu.

Najnovije