Jennifer Lopez postala najstarija Guess devojka

“Pogodite ko je nova Guess devojka...” – napisala je Jennifer Lopez na svom Instagram profilu...

Sve nam je bilo jasno posle ove objave: 48-godišnja zvezda je postala novo lice Guess prolećne 2018 kampanje. Iako su do sada mlade utiacjne dame predtsavljale brend, Jennifer je uspela da se “domogne” uloge Guess devojke.

“Jennifer Lope je san Guess devojke! Ona je ostvarena umetnica, senzualna i čuvena. Njen uticaj nastavlja da ratse i ova kampanja slavi činjenicu da žene postaju sve lepše i talentovanije kako stiču nova životna iskustva”, rekao je Paul Marciano, modni dizajner brenda Guess.

J.Lo je jednako bila ushićena što je postala Guess devojka, tvrdeći da je zaljubljena u brend još od “Jenny from the block” ere, što potvrđuju i njene fotografije na Instagramu na kojima nosi Guess-ove modne komade. “Kada me je Paul Marciano pozvao i pitao da budem nova Guess devojka, bila sam baš uzbuđena što ću postati deo takvog čuvenog brenda čiju modu volim od svojih mlađih dana”, rekla je zvezda.

Guess je već objavio fotografiju kampanje na kojoj J.Lo pozira u outfitu inspirisanom pin-up stilom. Kampanja je generalno nostalgična i pomalo drugačija od prethodnih, ali možemo očekivati mnogo novih komada koji će biti i u stilu brenda i u stilu Jennifer Lopez.

Pročitajte još

Pročitaj još