Jesen/zima 2018 sezona glamura za Liu Jo

Anna Ewers i MERT&MARCUS u kampanji koja predstavlja odu ženstvenosti i govori o evoluciji italijanskog premium brenda...

Kampanja koja se fokusira na novu fazu putovanja brenda LIU JO, #Glamourizing, više je od jednostavnog koncepta. To je prava izjava koja opisuje duh brenda koji je glamur učinio svojom autentičnom osobinom i pronašao svoj istinski izraz u fotografijama predstojeće ADV kampanje. Ona obuhvata stvarni razvoj LIU JO, jedinstveno redefinisanje modnih stilskih kodova. Fotografije za sezonu jesen/zima 2018 prikazuju istinski DNK i istovremeno definišu stav modne etikete.

 

 

Vrhunski model koji je sve oduševio - Anna Ewers - jedna od najslikanijih žena našeg doba i fotografski duo - Mert & Marcus - neupitni savremeni interpretatori, za brand jakog identiteta poput Liu Jo - rezultat je kampanja u kojoj atraktivna Anna fotografisana u studiju punom elegantnih elemenata i rekvizita, prikazuje svoje samopouzdanje, kao prava celebrity. Između snimaka možete videti pažljive gestove onih koji iza kulisa ponovno obnavljaju kosu ili popravljaju šminku, čak i najmanje detalje, u procesu glamurizacije koji je omogućio Liu Jo.

Anna je lepa, samouverena i fascinantna – sinonim za savremenu ženu koja je svesna svoje ženstvenosti i tela, izuzetno moderna, ali i autentična. Glamur izražava osnaživanje koje počinje od prihvatanja slike o sebi kao alata za samopouzdanje u širem smislu . Ne plaši se sofisticirane senzualnosti - neka vrsta poruke udara najdublje akorde ženske individualnosti.

 

Pročitajte još

Pročitaj još