Katy peva na Harper's BAZAAR žurci!

Harper’s Bazaar će za mesec dana izdati svoj septembarski broj gde će se naći dugo očekivani editorijal September Icons koji je radila Carine Roitfeld, a fotografisao Jean-Paul Goude.

Slika: Snimanje editorijala "September Icons"

Izlazak ovog jubilarnog broja pratiće i prikladna proslava na kojoj će nastupiti Katy Perry. Ovaj događaj je zakazan za 16. septembar u toku njujorške nedelje mode. Ovogodišnji event će sponzorisati Samsung, Infor, Cover Girl, Kit&Ace, Belvedere Vodka i šampanjac Moët.

U prošlogodišnjem septembarskom broju našao se segment o devet uticajnih žena, i on je objavljen u svim svetskim edicijama Harper’s Bazaara (postoji 32 svetska izdanja časopisa). I ova žurka je bila spektakularna, a održana je u hotelu The Plaza uz nastup Lady Gage.

Ljudi iz kompanije Herst koja izdaje Harper’s Bazaar za sada niju potvrdili nastup Katy Perry, ali jesu dalji detalje o drugim „ikonama“ koje će se pojaviti u septembarskom izdanju: tu će se naći Mariah Carey, Jessica Chastain, Rosie Huntington-Whiteley,  muški model Lucky Blue i koneska pop zvezda i glumica Chris Lee (poznata i kao Li Yuchun), svi transformisani u svoje omiljene istorijske likove.

Roitfeld, globalna modna urednica Bazaara, u saradnji sa kreativnim direktorom Stephen Ganom, stvorili su teatralni portfolio za globalna izdanja.

Duncan Edwards Internacionalni direktor kompanije Herst je izjavio: „Projektima koje radimo u saradnji sa talentovanom Carine Roitfeld nadograđujemo kvalitet naših izdanja, a planiramo i da pojačamo aktivnost na webu“.

Pročitajte još

Pročitaj još