Kaia Gerber u novoj kampanji časovničarskog brenda Omega

Svetski poznati brend satova, Omega, lansirao je novu liniju ženskih ručnih satova. "Tresor" kolekcija je inspirisana prvom istoimenom linijom iz 1949. godine, a za reklamnu kampanju je izabrana nijedna druga osoba nego mlada i prelepa Kaia Gerber, koju je fotografisao Peter Lindbergh.

Kolekciju čine devet različitih modela satova koje vezuje elegancija i sofisticiranost. Biće dostupni u dve veličine (36mm i 39mm), ali i od dve vrste materijala. Prvi je nerđajući čelik, a drugi čuveno Omega Sedna zlato - napravljeno od 18-karatnog roze žutog zlata. Svaki dizajn će biti ukrašen sa 39 dijamanata koji će kreirati asimetrične oblike na prednjoj i donjoj strani prstena.

"Omega je uključila i specijalno kućište sa efektom ogledala na zadnjoj strani, zajedno sa "Her Time" dizajnom. Iako je koristan aksesoar na ruci, glavna ideja je reflekcija što će svaku ženu podsećati ko je i kolika je njena prirodna harizma koju nosi", rekli su predstavnici brenda za medije.

Za sada će "Tresor" kolekcija biti dopstupna samo u Americi i Japanu, dok će internacionalno biti prodavan od 2018. godine.

foto: Omega

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još