Harper's Bazaar Srbija

Kako odabrati prave farmerke tokom online kupovine

Saveti koji će vam pomoći da odaberete one koje vam zaista odgovaraju.

Karantin zbog Covida-19 potpuno je promenio naše životne navike, čineći da zaboravimo na neke od naših omiljenih zabava poput kupovine u prodavnicama. Nova stvarnost nam je, pak, donela još jedno zadovoljstvo, kupovinu putem Interneta. Kupovina putem Interneta nije nešto novo, ali je sigurno doživela veliki procvat zbog karantina, tako da sada sa samo nekoliko klikova možete kupiti komade koji nedostaju u vašem ormaru i radovati se kuriru.

Međutim, morate biti vrlo oprezni pri online kupovini, posebno u pogledu brojeva koje odaberete. Još veći izazov je odabrati savršene farmerke.

Pronaći savršene farmerke definitivno nije lak zadatak. Treba da napravite nekoliko testova dok ne otkrijete savršen model i idealan broj. Srećom, postoji način da postignete svoj cilj i budite sigurni da farmerke koje ste naručili nećete morati da vratite, sve dok sledite naše savete.

Savet br. 1

Prvi i najvažniji savet koji uvek morate imati na umu prilikom kupovine odeće je da se ne držite određenog broja. Svaki modni brend ima različite linije odeće, pa će vam možda trebati veličina manja ili veća od uobičajene. Da biste bili sigurni da ćete obaviti pravu kupovinu, pročitajte vodič za veličinu i izmerite svoje telo. Jednako je važno posmatrati broj koji model nosi u e-prodavnici, kako biste videli kako pantalone pristaju i prilagodili ih svojim potrebama. Čak i ako dugi niz godina nosite isti broj farmerki, trebalo bi da sledite gore navedene taktike pre nego što konačno odlučite koji broj da odaberete i naručite.

Savet br. 2

Takođe, ne zaboravite da u oznakama koje se pojavljuju u e-prodavnicama uočite da li su određene farmerke koje želite elastične ili ne. Ako jesu, biće vam potreban manji broj nego inače, a u suprotnom će vam trebati veći broj. Na ovaj način ćete izbeći greške. Ne zaboravite da se nakon nošenja i prvog pranja, farmerke prilagođavaju oblinama vašeg tela.

 

Savet br. 3

Jednako važan savet je da posetite profil brenda na Instagramu. Tamo ćete videti razne fotografije, a možda i oznake od strane žena koje su već kupovale farmerke kakve vi želite da naručite. Na ovaj način ćete moći da vidite kako farmerke pristaju ženama različite građe tela, pre nego što se odlučite za kupovinu.

Savet br. 4

Čak i ako nosite određeni kroj pantalona, ne ustručavajte se da odaberete nešto drugačije. Pridržavajte se gore navedenih saveta, ali i vodiča za veličinu e-prodavnice i kupite farmerke koje vam se dopadaju, sa uverenjem da ste napravili pravi izbor.

Savet br. 5

Kada stigne vaš naručeni model, ako su farmerke upravo onakve kakve ste zamislili, samo su malo duže ili biste radije da budu malo uže, možete ih samo malo popraviti kod krojačice, umesto da ih vratite.

harpersbazaar.gr

Najnovije