Ko će nositi VS Fantasy Bra ove godine?

Otkrivena je manekenka koja će nositi najlepši i najskuplji grudnjak na Victoria’s Secret reviji.

Victoria’s Secret je nesumnjivo jedna od najkompetitivnijih revija, a svake godine se manekenke “bore” za tri mesta: otaranje revije, Swarovski stajilng i Fantasy Bra. U poslednje tri godine, Elsa Hosk je vidljivo postala jedna od favorita među poznatim modelima. Švedska lepotica za brend radi od 2011., a ove godine je po prvi put postala nosilac Fantasy Bra grudnjaka.

Elsa je prvo počela kao ambasador VS Pink linije, da bi 204. zvanično dobila “krila” i postala Anđeo brenda. Dve godine kasnije je imala čast da otvori reviju u Parizu, a 2017. je na reviji u Šangaju nosila poseban Swarovski stajling (koji se dizajnira samo za jednog, odabranog, modela). Sada je napokon stigla do Fantasy Bra, najviše “lestvice”! “Ovo je fantasy bra! Čoveče!” – ovo je bila prva reakcija kada je videla njen custom grudnjak. “Ovo je jedan od najlepših fantasy grudnjaka u mojoj karijeri – i slaže se uz moj stil savršeno. Suptilan je, ali vrlo glamurozan i ima pravi vajb devedesetih. I sav je u dijamantima – što je za mene savršeno”, rekla je Elsa.

Ovogodišnji Fantasy Bra je dizajniran od strane Swarovski brenda i čine ga čak 21 hiljade dijamanata, dok se procenjuje na oko milion dolara. Za njegovo pravljenje je bilo potrebno 4 profesionalca i oko 930 sati rada. Uz njega će manekenka nositi koordinirajuću Swarovski by Chritpher Kane kristalnu ogrlicu i narukvice koji će akcentovati njen look na reviji.  

Ove godine je novina da će kupci moći da kupe sličnu, ali manje skupu verziju fantasy grudnjaka, po ceni od 250 dolara.

Čestitamo Elsa!

V.R.

foto: Victoria’s Secret, profimedia

Pročitajte još

Pročitaj još