Koliko je zaista koštala tutu suknja Carrie Bradshaw

Svima znamo jednu od najpoznatijih modnih slika koja se ikada pojavila na televiziji: Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) u beloj tutu suknji i štiklama tokom uvodne špice serije „Sex and the City“.

Cena suknje je jako bila povoljna, kako je otkrila kostimograf serije Patricia Field. U intervjuu za magazin “WWD”, ona je otkrila tačnu cenu suknje. Ni manje ni više, suknja je koštala samo 5 dolara!

Tutu suknja je postala toliko popularna da je Patricia počela sa kreiranjem svojih verzija na njenom sajtu, Patriciafield.com - dvoslojne suknje sa pojasom u boji slonovače. Iako njene suknje nisu jeftine kao originalna tutu suknja koju je nosila Carrie, žene širom sveta ih stalno kupuju.

Pored razgovora o tutu suknjama, Patricia je prokomentarisala šta je potrebno da nastavak serije (o kome se uveliko priča) bude uspešan. “Čak i ako vi stvorite original, teško je opet napraviti isto to”, rekla je Patricia. “Original je ono pravo. Ali, ja stvarno verujem da ako žele da nastave sa Sex and the City serijom, moraće da je urade sa četiri prelepe, mlade i seksi devojke koje vole i prate modu.”

Izvor: harpersbazaar.com
Foto: HBO 

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još