Kraljevski stil u duginim bojama: Najbolji modni momenti kraljice Elizabete

Sa premijerom nove serije o životu kraljice Elizabete, The Crown, slavimo najupečatljivije outfite jedne od najbolje obučenih prvih dama. Držeći se modne uniforme sačinjena od kaputa i haljina ukombinovane sa nezaobilaznim aksesoarima, šeširom, torbom i biserima, kraljica je uspela da svoj prepoznatljiv look održi svežim nošenjem različitih i vrlo ekscentričnih boja koje niko ne bi mogao da iznese kao ona. Od crvene i pink do neon zelene - okupili smo najbolje lookove kraljice Elizabete koje je nosila tokom proteklih godina. Pogledajte: 

source.harpersbazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još

Ko su žene godine? Zavirite na red carpet britanskog Harper’s Bazaara

Sinoć je u Londonu održana prestižna dodela nagrada na kojoj je ubedljiva zvezda večeri, bila glumica koju smo otkrili zahvaljujući možda i najboljoj ulozi kraljice Elizabeth - Claire Foy.

Komadi koje će svi poželeti da imaju ove sezone: Obucite se od glave do pete kao princeza Diana

Nakon sveopšte popularnosti serije The Crown o britanskoj kraljevskoj porodici, a potom i filma koji govori o odnosu Charlesa i Diane, bilo je pitanje vremena kada će modni brendovi pronaći direktnu inspiraciju u ovoj priči.

Nikada bolji kasting za ulogu Lady Di: Nova glumica u seriji “The Crown” izgleda baš kao princeza Diana

Sudeći po prvim fotografijama sa snimanja, sličnost Debicki sa princezom je zapanjujuća.

Da li su reakcije kraljevske porodice na seriju "The Crown" potpuno neočekivane?

Kada pogledate makar jedan kadar serije "The Crown" prvo što se zapitate je da li je i kraljica Elizabeth gledala, a mi vam u nastavku teksta donosimo odgovor na to pitanje,

Premijerno: Pogledajte prve slike princeze Diane sa sinovima u petoj sezoni serije "The Crown"

Dok nestrpljivo čekate da izađe peta sezone serije "The Crown" čiji je fokus tragična sudbina narodne princeze, pogledajte prve slike glumice Elizabeth Debicki u ulozi Diane.

Sve što znamo o petoj sezoni serije "The Crown" na jednom mestu

Serija "The Crown" je započela snimanje pretposlednje sezone u julu, ali imaćemo priliku da je gledamo tek 2022. Do tad, donosimo vam sve što smo saznali o njoj.