Miley Cyrus x Converse: predstavljena sportsko ženstvena kolekcija patika

Moramo priznati da volimo saradnje velikih brendova sa poznatim ličnostima, a ovu smo čekali dugo vremena. Nedavno je, nakon dužeg vremena, predstavljena nova kolekcija brenda Converse sa pevačicom i glumicom Miley Cyrus koja je obradovala mnoge svojom jedinstvenošću i dozom glamura.

Kolekcija generalno ima prepoznatljiv stil pevačice, tako da na prvi pogled možete videti mnogo šljokica i vibrantnih nijansi. Suština je u kreiranju zabave i ne ustručavanju od različitih boja i dizajna. Miley je dizajnirala liniju za sve, bez obzira na pol i godine. “Converse nema granice. On je iznad njih. Uvek sam se identifikovala sa ovim brendom jer generalno reprezentuje mnogo kultura i šetnji tokom života. I pristupačne su. Definitivno sam imala moje fanove na umu i u srcu kada sam ih kreirala. Stavila sam šta oni vole o meni i ja u njima u dizajne... Bez godina, polova – želela sam da se svi osećaju uključeno”, rekla je pevačica. Kolekcija se sastoji iz ukupno 43 dizajna koje je dizajnirala zvezda. Miley je transformisala čuvene Chuck Taylor All Star patike, dodala im platforme, đon sa šljokicama, holografske pertle i prepoznatljivi Miley logo. Paleta boja je raznovrsna – od bele i crne, preko pastelnih pink i plave, do sive i sjajnih metalik. Pored patika, u novoj kolekciji nam stiže i sportska odeća – trenerke, helanke majice, duksevi, šortsevi, čarape, ali i kape i rančevi.

Konfete, šljokice, sjaj, disko kugle, sofe od somota, metalik balni i mehurići u vazduhu – ovako se može opisati prilično vesela kampanja za novu kolekciju koja nas uskoro očekuje. U galeriji pogledajte kako izgleda!

V.R.

foto: Converse

Pročitajte još

Pročitaj još