Modna kuća Chloé predstavila svoju prvu verziju sportske obuće

Za pre-fall sezonu, modna kuće Chloé je debitovala na polju sportske obuće, novim Sonnie patikama koje se u potpunosti slažu sa estetikom odeće nove kolekcije.

Patike casual stila dolaze u plitkoj i dubokoj verziji, u različitim varijacijama boja. "Jungle Green" (zelena), "Light Eucalyptus" (boja mente), "Sooty Khaky" (kaki) i "Dark Purple" (tamno-ljubičasta) su novi modeli koji će obeležiti kraj leta. Patike imaju formu koja je između čizama i patika za trčanje i sadrži najbolje elemente obe vrste. Najlon sa gornje strane je akcentovan mešavinom teleće kože, meš materijalom i neoprenom radi kreiranja dinamičnog izgleda. Moderne trake za zatezanje čine patike još modernijim i lakšim za obuvanje, dok đon sa debljim središnjim delom daje pomalo futurističku notu celoj patici. Finalni dodir daje Chloé logo na zadnjem delu patika.

Novi lookbook pored predstavljanja samih patika pokazuje kako se najbolje stilizuju - uz patike, helanke i krojene blejzere, ova obuća je idealna za svaku priliku i stil.

V.R.

foto: Chloe

Pročitajte još

Pročitaj još