Novi brend koji Parižani obožavaju: "Rivieras Leisure shoes"

„Rivieras Leisure Shoes“  su napravili Fabrizio Corveddu i Dan Amzallaag 2009. godine. Princip je bio jednostavan, napraviti brend i izgraditi njegovu popularnost oko jedinstvenog proizvoda: mokasina od platna koje su veoma šik i opuštene.

Fabrizio je dugo godina radio u marketingu, a Dan je radio kao kreativni direktor za više brendova poput Chevignon, Calvin Klein i Swatch.

Leonardo Di Caprio, Sting ili Sofia Coppola, svi vole Rivieras mokasine koje se ističu po njihovoj jednostavnosti i lakoći adaptiranja uz svaki stil. Rivieras su letnje cipele koje možete nositi na plaži i po gradu. Suština jeste da uvek budete dobro obučeni i da ne treba da menjate cipele više puta tokom dana. Ako provedete dan na plaži i zatim želite otići do centra Saint Tropeza možete biti sigurni da ćete imati dobar stil.

Produkcija cipela je zanatska i sprovodi se u ateljeima u Španiji. Od početka brenda, Rivieras cipele se prodaju u poznatim buticima i robnim kućama poput : Le Bon Marché, Merci, United Arrows.

Sa preko 40 raznih tema, Rivieras mokasine se prodaju u više od 500 mesta u svijetu.

M.H.

Pročitajte još

Pročitaj još