Patike inspirisane dijamantima

Jimmy Choo predstavio novi model patika koje će obradovati sve dame koje vole ovo drago kamenje.

Taman kada smo pomislili da luksuzno tržište patika ne može dostići viši nivo, Jimmy Choo je odlučio da nas uveri u suprotno. Poznati dizajner obuće je predstavio novi model patike koji je inspirisan i nazvan prema najdržaem kamenu na svetu – dijamantu.

Najupadljiviji deo patike jeste proziran predimenzionirani đon čiji je oblik i izgled kreiran tako da podseća na dijamante, odnosno kao da je od njih napravljen. Đon u stvari čine dva sloja, nastala najnovijom tehnologijom u Italiji, koja su spojena i koja čine da patike izgledaju zaista moćno. S obzirom da je konstrukcija samog đona težila da bude preteška, Jimmy Choo je odlučio da ugradi splitere ispod tačaka u kojima se patike tokom hodanja savijaju, kako bi damama njihovo nošenje bilo udobno i lagano.

Ipak, patike ne izgledaju kao i svi ostali “chunky” modeli već su uspele da održe jedinstvenost zahvaljujući vintage gornjem delu. Praveći kontrast naspram futurističkog đona, kožni deo je rafinisam tako da je dizajn lak za nošenje. Patike imaju dve verzije, za žene (u beloj i srebrnoj boji) i muškarce (amber, crnoj, teget).

Pogledajte kako izgledaju ove futurističke dijamant-patike.

V.R.

foto: Jimmy Choo

Pročitajte još

Pročitaj još