Harper's Bazaar Srbija

Razigrana i slobodna: Nova Scotch&Soda kolekcija za jesen

Vanvremenski Scotch klasici.

Svakom novom kolekcijom kultni amsterdamski brend oživljava slobodni duh grada u kome je nastao, iznova nas podsećajući  zašto je sinonim za večan, klasičan stil koji prevazilazi sve prolazne modne trendove.

Koristeći bogatu paletu jesenjih, neutralnih kolorita, brend u prvi plan stavlja modifikovane krojeve vanvremenskih Scotch klasika, u želji da ove sezone potpuno pomiri ležeran stil sa ženstvenim siluetama.

Midi i maxi haljine koje prate siluetu tela dolaze u kombinaciji sa loose fit duksericama i kardiganima, dok su savršeno usklađeni prirodni elementi poslužili kao glavna inspiracija za kreiranje paterna.

oversize košulja  slim fit farmerke  ceger torba  ženski sako od tvida  bež ženske čizme  kardigan sa resama  logo torba  kožne ženske čizme  midi košulja-haljina

Boravak na otvorenom i avanturistički duh bili su glavna ideja i kada je kreiranje muške linije u pitanju. Brend je ove sezone mislio na sve vremenske uslove, pa se u kolekciji može pronaći široki izbor bomber jakni, kaputa od mešavine vune, ali i mantili koji su posebno dizajnirani za kišne dane.

Za potpuni jesenji look tu su i topli unisex aksesoari, koji ove jeseni dolaze u najrazličitijim bojama kako bi se podjednako dobro uklopili uz svaku kombinaciju. 

pamučna muška majica  muške farmerke  braon unisex kapa  vodootporna jakna  teddy muška kapa  bomber jakna  muška teksas košulja  kargo pantalone

Komade za jesen/zimu potražite u prodavnici Scotch&Soda u šoping centru Rajićeva, u Fashion&Friends multibrend prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na Fashion&Friends onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji.

Foto: Promo

Tekst: Promo

Najnovije