Reem Acra kolekcija venčanica za proleće 2018

Poput Christian Siriana, dizajnerka Reem Acra je budućim mladama predstavila klasičnu, ali opet raznoliku kolekciju venčanica koja se fokusira na modernost, senzualnost i luksuzne note koje bukvalno sijaju kao dijamanti.

“Kolekcija slavi dijamante. Želela sam da izgkeda seksi, moderno i glamurozno na lukuszan način”, objasnila je Acra pred održavanje revije. “Odlučila sam da umesto ‘bacanja’ venčanica na modnu pistu, izrazim zahvalnost ženama.”

Kako bi istakla “diva” vajb kolekcije, Reem Acra ju je kreirala u saradnji sa brendom nakita Tiffany; svaki stajling je bio ukrašen prelepim komadima nakita iz Tiffany-ja. “Doručak kod Tifanija” je bio glavni izvor inspiracije za stvaranje kolekcije, što se i vidi kroz dijamante, siluete, raznobojne dezene i moćni vajb.

Reem Acra je želela da nas potpuno približi njenoj temi “Doručka kod Tifanija”, pa je njenih 12 venčanica kreirano u crnoj boji, koja nije ni malo tradicionalna. Iako je ostatak kolekcije u beloj boji, crni dezen je igrao glavnu ulogu linije, pojavljivajući se u vidu rukavica, mašni, pojasa.

Dve glavne siluete su dominirale kolekcijom – sirena i voluminizirane, lepršave suknje koje su izgledale romantično. Sve u svemu, Reem Acra kolekcija venčanica za prolećnu sezonu 2018. je izgledala moćno, seksi i snažno i namenjena je svim ženama koje se tako osećaju.

Foto: Reem Acra

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još