Rihanna i Manolo Blahnik rade na zajedničkoj kolekciji cipela

Možda ste mislili da Rihanna ima dovoljno okupacija, od lansiranja novog albuma, svetske turneje koja je u pripremi i debitantske kolekcije pod okriljem Puma brenda — ali pevačica ne pokazuje znake da će usporiti u svom osvajanju sveta mode i muzike. Ona je sada udružila snage sa čuvenim dizajnerom cipela, Manolo Blahnikom, radi zajedničke prolećne kolekcije za tekuću godinu.

Riri je dugogodišnji Blahnikov fan — često je viđena u njegovim seksi kreacijama, što na crvenom tepihu, što van njega. Sada ima priliku da sarađuje sa genijem lično, na capsule kolekciji pod imenom "Denim Desserts." Kolekcija će se sastojati od šest komada, među kojima će biti papuča sa kaišićima kao i seksi čizama (koje Rihanna opisuje kao "nevolju") izrađenih od teksasa, šljokica i majstorskih vezova po uzoru na njene tetovaže.

Ukoliko se baš vama zadesi da budete tolike sreće i ulovite neki par iz ove kolekcije, moraćete da se pazite. "Onog dana kada na ulici vidim ženu koja nosi moje cipele... žao mi je te žene jer ću bukvalno pojuriti za njom i vikati, 'Stani! Selfi! Ko si ti? Gde si ih kupila?' Biće to moj trenutak!'" rekla je pevačica u zvaničnom obaveštenju. Zapravo, ne bi nam smetalo da sa našom omiljenom nevaljalom devojkom napravimo selfi (ili shoe-fie?). 

Svi modeli će se naći u prodaji 5. maja u Manolo Blank buticima u Londonu, Njujorku i Hong Kongu, a cene će se kretati u rasponu od 895 do 3.995 dolara. Nimalo ne sumnjamo da će se rasprodati jednako brzo kao i njene Rihanna x Puma patike — bolje odmah stanite u red!

Foto via harpersbazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još