Harper's Bazaar Srbija

Rosie Huntington-Whiteley lansira sopstveni beauty brend

Rosie Huntington-Whiteley je mnogo više od impresivnog modela. Ona je apsolutna definicija boss lady. Pre nekoliko godina lansirala je Rose Inc., sajt posvećen lepoti. Sada je njen sledeći profesionalni korak verovatno najuzbudljiviji, jer je lansirala sopstveni brend lepote.

Rosie Huntington-Whiteley ima puno iskustva na tom polju, ne samo zato što je u prošlosti sarađivala sa vrhunskim šminkerima u bekstejdžu revija, već zato što je napravila mnogo kolaboracija sa velikim beauty brendovima.

Donedavno je bila i zaštitno lice kompanije Hourglass Cosmetics, što je činjenica koja joj je sigurno donela mnoga znanja iz oblasti šminkanja.

Lansiranje brenda otkrila je tokom sesije pitanja i odgovora na svom Instagram profilu. Preciznije, kada ju je fan pitao kakva je budućnost Rose Inc., ona je odgovorila tako što je dodala fotografiju sa uzorcima ruževa i obavestila svoje obožavaoce o novom lansiranju brenda.

Zatim, kada ju je neko pitao za ruž za usne koji nosi, odgovorila je da je to deo njene nove makeup linije. „Jedva čekam da sa vama podelim  više.“ – napisala je Rosie Huntington-Whiteley.

I mi jedva čekamo!

Najnovije