Harper's Bazaar Srbija

Sandra Bullock u Stella McCartney kombinezonu demonstira bezvremen red carpet stil

Svetlucavim catsuit-om glumica je mamila uzdahe na premijeri filma.

Red carpet stil Sandre Bullock je bezvremen. Ova zvezda nikada ne razočara svojim stajlinzima na velikim događajima, a njena ljubav prema brendovima poput Elie Saab, Vivienne Westwood i Alberta Ferretti donela joj je titulu jedne od najbolje obučenih žena Holivuda.

Međutim, kada se pomene metalik catsuit, teško da bi nam Sandra, od svih poznatih dama koje bismo mogli da zamislimo u ovom statement komadu, pala na pamet. No, to se upravo dogodilo.

Preksinoć, na premijeri filma “The Unforgivable” u Los Anđelesu, legendarna glumica pojavila se u svetlucavoj kreaciji Stelle McCartney iz kolekcije za proleće/leto 22, usmeravajući svoj stil u novom odvažnom pravcu.

Zlatni kombinezon sa rolkom i dugih rukava, prekriven detaljima u vidu svetlucavih kristala, prekrio je svaki delić glumičine kože, a opet savršeno istakao njenu vitku siluetu, donoseći sveukupan senzualan izgled. Preko ovog malog stilskog remek-dela, obukla je crni blejzer od satena, dok je stajling zaokružila nude Le Silla’s Eva potpeticama.

Od modnih detalja imala je clutch Tyler Ellis torbicu, koordinisanu sa kombinezonom i štiklama, dok su joj uši krasile Lorraine Schwartz viseće minđuše.

Messy frizuru stilizovala je blagim talasima, a smoky crn eyeliner doneo je potrebnu dramu čitavom izgledu. Apsolutno savršeno!

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović

Najnovije