Sarah Jessica Parker kreirala kolekciju venčanica

 

Ovo je prvi put da je glumica i dizajnerka kreirala liniju za venčanje.

Sarah Jessica Parker je zajedno sa američkim online butikom "Gilt" kreirala jedinstvenu kolekciju od 10 komada, nazvanu SJP by Sarah Jessica Parker Bridal.

Kao što smo već rekli, kolekciju čine 10 različitih stilova koji su dizajnirani tako da svaka dama može odabrati različiti stajling za različite prilike koje su vezane za venčanje: od prethodno održane devojačke večeri, do same ceremonije i proslave venčanja. Pored klasičnih haljina, predsatvljeni su i ne tako tradicionalni komadi, uključujući i kombinezone i odela.

"Ne samo da je stil Sare Jessice Parker prepoznatljiv širom sveta, već je i njen način razmišljanja i gledanja na stvari jedan u milion", rekao je Tom Ott, šef Gilt-a. "Sarah Jessica oživljava svoj neprevaziđeni ukus i modni osećaj u ovoj kolekciji. Mislimo da će naši kupci biti iznenađeni ponudom koja je stylish i vrlo pristupačna u bridal kategoriji."

Pored rtw komada, Gilt će u ponudu staviti i 15 ekskluzivnih stilova iz SJP kolekcije obuće, što znači da će svaka buduća mlada moći na jednom mestu da kompletira svoj izgled.

Pročitajte još

Pročitaj još