Selena Gomez x Puma Phenom Lux – patike koje su posebne iz više razloga

Nakon kampanje za En Pointe kolekciju brenda Puma, pevačica Selena Gomez je predstavila svoj prvi dizajn kao ambasadorka brenda.

To su nove Puma Phenom Lux patike – ostvarenje svake moderne dame koja voli street style look sa dozom luksuza. U beloj nijansi sa zlatnim detaljima i detaljem u vidu zlatnog lančića koji se nalazi na delu patike koji ide oko zgloba, Phenom Lux je model koji će sigurno obeležiti ovu godinu. Pored toga su dizajnirane tako da se mogu nositi i na trening, ali i tokom svakodenvnih aktivnosti.

Ono što ove patike čini još posebnijim jeste činjenica da će novac prodaje biti doniran drištvu za istraživanje lupusa, autoimune bolesti sa kojom se i sama pevačica bori, a zbog koje je morala da ide na transplataciju bubrega. “Bilo je zaista zabavno raditi na novom dizajnu sa brendom na dizajniranju ovih patika. Takođe sam vrlo ponosna na saradnju sa njima jer ćemo moći da pomognemo mnogim ljudima i privučemo pažnju na problem, što je za mene lično važno”, rekla je pevačica.

Puma Phenom Lux su dostupne na zvaničnom sajtu brenda.

V.R.

foto: puma

Pročitajte još

Pročitaj još