Harper's Bazaar Srbija

Sharon Stone kao predvodnica: 11 novih senzacionalnih izdanja iz Kana o kojima se priča

Bliži se kraj kanskog filmskog festivala, a to znači samo jedno: situacija na red carpet-u ozbiljno se zahuktava!

Nakon prošlogodišnjeg otkazivanja ovog glamuroznog movie i modnog događaja, ali i svih onih dana koje su poznate zvezde provele zatvorene u kući, vratiti se u modnu igru nije nimalo jednostavno.

Zbog čega je oduševljenje na koje smo navikli na otvaranjima red carpet hapeninga, ipak pomalo izostalo.

Da nije bilo Belle Hadid, modni mediji ne bi imali naročito spektakularan materijal.

Ne znamo da li je upravo Bella zaslužna za fashion odvažnost koja se proteklih večeri mogla videti tokom premijernih prikazivanja filmova u Kanu, ali je evidetno da je situacija značajno bolja.

U prilog tome ponajviše govori outfit Sharon Stone, koje je u potpunosti zasenio sva ostala tokom premijere filma A Felesegam Tortenete/The Story Of My Wife.

Glumica se pojavila u nebo plavoj, tulle haljini sa aplikacijama božura.

Spektakularnu kreaciju potpisuju Dolce & Gabbana, a čitav izgled princeze iz bajke, zaokružuju Chopard dijamanti na njenim ušima i svakako prepoznatljiva harizma kao šlag na (cvetnoj) torti.

Po pitanju izdanja koja su ukrala šou poslednjih nekoliko večeri, ponajviše su se izdvojile Tilda Swinton, Coco Rocha (koja se sa razlogom u dva navrata našla u našoj galeriji) ali i nekolicina pripadnika jačeg pola.

O kome se radi i za čije kreacije su se poznata imena iz sveta filma i šou biza opredelila, pogledajte u našoj galeriji.

Tekst: M.B.
Foto: Profimedia

Najnovije