Sinoć u galeriji O3ONE predstavljene nove ''Starke'': Chuck Taylor All Star II

Sinoć je u galeriji O3one Art Space predstavljen novi model čuvenih ''Starki'' – Chuck Taylor All Star II.

Program je počeo plesnim performansom, koji je bio uvod u priču o zanimljivoj istoriji ''Starki'', koju je mnogobrojnim posetiocima ispričao ambasador brenda Converse, poznati glumac Gordan Kičić. Dejan Marković, ispred firme Triple-Jump koja je ekskluzivni zastupnik Conversa u regionu, predstavio je potom novi model Starki, dok je muziku na događaju puštala Nevena Jeremić.
 
Među velikim brojem zvanica bili su prisutni, pre svega ambasadori brenda Converse: glumci Ivan Jevtović i Vojin Ćetković, reper Marcelo, bend Artan Lili, pevačica Ana Ćurčin, voditelj Zoran KesićZoe Kida i Constucta iz Zemlje Gruva, ali i ljubitelji Starki, dizajnerka Ines Janković, muzičari Goran MiloševićNiggor i Inspektor Blaža, voditeljski par Dragan Ilić i Gorica Nešović i mnogi drugi.
 
 
O modelu Converse Chuck Taylor All Star II: Sve je počelo jednostavnom idejom- OPSESIJA. Converse veruje da svet može da se promeni oslobađanjem kreativnog duha, i tako je vodilja za sve što Converse stvara upravo momenat u kome budi i inspiriše kreativnost. Prošle godine, prvi put od samog početka 1920. i prvih „Starki“ na ovamo, predstavljeno je najveće i najznačajnije lansiranje – Chuck taylor All Star II Chuck II model krasi dobro poznata i voljena silueta, koja je sada napravljena „za više“. Ova inovativna nova patika – savremeni dodatak Chuck Taylor All Star familiji – dizajnirana je da podrži „uvek u pokretu“ životni stil današnjice.
 
Šta novu starku (Chuck Taylor All Star II) čini drugačijom od svih drugih starki koje ste do sada videli?
 
- POSTAVLJENI JEZIK KOJI NE KLIZI
- ULOŽAK OD LUNARLON PENE
- SUPER-MEKI MIKRO LAJNER OD PREVRNUTE KOŽE
 
Detaljno, to su:
• Postavljeni jezik i kragna za kompletan komfor od 360⁰
• Vezeni Chuck Taylor logo
• Utisnut naziv All Star na zadnjem delu
• Trake sa teksturom
• Super-meki perforirani lajner od prevrnute kože za maksimalan komfor
• Rupice za pertle izgravirane Converse logotipom
• Premium platno visokog kvaliteta
• Đon od Lunarlon pene kao superiorni uložak za celo stopalo
 

Pročitajte još

Pročitaj još