Sisley nova kolekcija za jesen/zima 2017 sezonu

Brend Sisley novu kolekciju za jesen/zima sezonu opisuje kao fuziju eha iz prošlosti, jednostavnu i modernu, romantičnu i upadljivu, stilizovanu i inovativnu.

Vibrantna pink, senzualna crna, transparentni materijali i karneri, cvetni dezeni i pruge – stil brenda Sisley se zasniva na glamuru i ženstvenoj lepoti.

Haljine u novoj Sisley kolekciji, ukrašene su teksturisanim plumentisom ili asimetričnim linijama. Suknje imaju zanosne šliceve, veštačko lisičje krzno i maksi pruge od žakarda. Zatim su predstavljene jednostavne i elegantne slip haljine od čipke koje se savršeno slažu uz dugačke kapute, kožne bajker jakne i monohromatske bastijer haljine sa animal printom koji osvežava čitavu kolekciju. Sjajni i mat materijali su upotrebljeni kao kontrast za kreiranje apstraktnih oblika, dok je prelaz između snažnog formalnog i “opuštenog” stila upotpunjen večernjim haljinama.

Nijanse “Into the Woods” žene su tople i zemljane – od oker do kamel, sa moderno plavim, tirkiznim, belim, tamno ljubičastim i akcentima u burgundi bojama. Stil evocira prirodu sa aktivnim duhom, što se jasno vidi u uskim haljinama od ševrona koje se mogu nositi sa parka jaknama, a za sve one koje vole da se dobro provedu na podijumu za igru, tu su oversize blejzeri, teksturisane bluze, košulje i majice sa zvonastim rukavima i detalji u vidu raznobojnog veštačkog krzna. 

Zavirite u galeriju i pogledajte neke od naših omiljenih odevnih komada i aksesoara iz Sisley nove kolekcije za jesen/zima sezonu! 

Foto: Sisley

 

Pročitajte još

Pročitaj još