Harper's Bazaar Srbija

Skims: 8 kupaćih kostima iz kolekcije Kim Kardashian

Brend sa potpisom jedne od najvećih influenserki našeg vremena, uzeo je maha!

Ukoliko ste nekako uspeli da propustite informaciju da je na tržišti već par godina unazad (tačnije još od 2018. godine) prisutan brend sa potpisom Kim Kardashian, mi smo tu da vam to otkrijemo ne samo da je tu u vidu donjeg veša, svih vrsta bodija i kombinezona, setova za spavanje, već od sada i u vidu dugočekivane kolekcije kupaćih kostima.

Naravno i ova linija nalik je svima gore navedenim: čiste linije, mahom jednobojni komadi, sportski, ali vrlo ženstven stil. Komfor i seksepil u isto vreme. Tako Kim i tako nalik svemu onome što smo imali priliku da vidimo na njoj.

Kim je svoju liniju i pokrenula iz razloga jer je želela što više ovakvih komada, minimalističkih, onih koji ističu najbolje na ženama građe slične njenoj, nisu vulgarni, ali su  po mogućnosti uvek seksi, mada ne neophodno upadljivi.

Moramo da priznamo kako je sa linijom kupaćih kostima Kim zaista uspela da postigne ono što joj je bila i prvobitna ideja te 2018.

Najbolje od svega je što cene zapravo uopšte nisu nedostižne, a Kim karantuje kvalitet. Raspon cena kreće se od 30 dolara za donje delove kupaćih kostima, pa do stotinjak za jednodelne komade.

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia, skims.com

Najnovije