Stella McCartney debitovala novom bridal kolekcijom

Za dame svih generacija.

Dobijajući popularnost nakon što je dizajnirala haljinu za proslavu venčanja vojvotkinje od Saseksa, nije začuđujuće što je poznata britanska dizajnerka odlučila da lansira kolekciju za sve buduće mlade. Istina je da je Stella želela da ponudi liniju za sve moderne dame koje žele da se osećaju elegantno, udobno i što je najvažnije, da budu svoja najbolja verzija sebe.

Kolekcija nam nudi belo doelo inspirisano onim koje je nosila Bianca Jagger na svom venčanju, haljine sa dugačkim šlepom i dugim rukavima, sa “plaštom”, kao i modele koji podsećaju na onu haljinu koju je nosila Meghan Markle u maju. “Kada sam dizajnirala ovu kolekciju, uzela sam neke klasične Stella McCartney komade i unela im novu energiju i siluetu koja predstavlja moderan pristup mlade prema venčanici”, rekla je dizajnerka. “Želela sam da dizajniram komade koji će biti udobni i specijalni i koji že imati emotivni dodatak, ali tako da se ne izgubi osećaj sopstvenog stila.”

Svaki stajling dolazi sa plavom etiketom na kojoj se nalazi lična poruka dizajnerke, a koja predstavlja “nešto plavo” i “novo”. U stilu brenda, svaki dizajn je održiv i kreiran u italijanskoj fabrici u Pugliji. Takođe je bitno napomenuti da su sve haljine kreirane sa namerom da budu idealne svakoj dami, bez obzira na njene godine!

V.R.

foto: Stella McCartney

Pročitajte još

Pročitaj još