Harper's Bazaar Srbija

Stilska izdanja sa premijere 25. filma o Jamesu Bondu koja su privukla našu pažnju

It's good to see you, Mr. Bond.

Nakon 18 meseci od odlaganja i zastoja, svetska premijera filma “No Time To Die” sinoć je konačno održana u Royal Albert Hallu, u Londonu. Film ujedno obeležava peto i poslednje pojavljivanje Daniela Craiga u ulozi agenta 007.

Glumac je prisustvovao zvezdanoj premijeri, zajedno sa kolegama, uključujući bond devojke Leu Seydouk, Annu de Armas, Lashanu Lynch i Naomie Harris. Događaj je privukao i royal goste, vojvode i vojvotkinje, te poznate obožavaoce Bonda, uključujući tenisku šampionku Emmu Raducanu.

Nismo sigurni da li je Craig uopšte i izlazio iz uloge agenta, ali njegov red carpet outfit zasigurno je bio dostojan koda 007. Šmekerskim potezom izneo je tamno roze-somotski sako brenda Anderson&Shepherd, ispod kog je nosio belu košulju, uklopljenu sa crnim pantalonama, cipelama i leptir-mašnom.

U stopu su ga pratile prva Afroamerikanka i žena 007, Lashana Lynch, u dramatičnoj Vivienne Westwood couture toaleti, kao i bond devojke: elegantna i prefinjena Lea Seydoux i senzualna Anna de Armas.

Ništa manje nije oduševila ni pevačica Billie Eilish, kojoj je pripala čast za soundtrack filma, koji možete poslušati u nastavku teksta. Najbolja izdanja sa crvenog tepiha premijere filma, pogledajte u našoj galeriji.

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović

Najnovije