Tamara Paun - editorijal za kolekciju proleće/leto 2018

Modna dizajnerka i umetnica, Tamara Paun, koja je revijom na nedavno održanom Belgrade Fashion Week-u prezentovala svoju kolekciju za proleće/leto 2018, ovoga puta predstavlja editorijal koji prati celu kolekciju. 

Aktuelnu kolekciju karakterišu ekstravagantni oversize krojevi, elegantnog i ženstvenog šika, čiste svedene forme oplemenjene lepršavim elementima. 

Dominiraju zemljane boje u raznim nijansama sa žutim, plavim i koralnim detaljima. Široke pantalone, neobični prsluci, dugačke tunike, suknje i bluze bili su u fokusu Tamarinog rada ove, ali i naredne sezone.

Editorijal koji ovoga puta Tamara predstavlja, radio je kreativni tim koji čine art direktor i stilista, Adela Damjanović i fotograf Marko Vulević, frizure je radila Đuka Ivanović, a šminku Željka Janković. Lice ove kampanje je Teodora Pejić.

Ono što radi na polju mode i modnog dizajna Tamara potpisuje kao La Paun, a sve ove modele možete pronaći u ateljeu Alternativa u Belgrade Design Distriktu (Čumićevo sokače) i FAB Living konceptu u Krunskoj 50 u Beogradu. Tamara Paun živi i radi na relaciji Nemačka - Italija - Srbija.

''La Paun je je moj modni izraz, koji je plod ljubavi prema umetnosti i modi, inspirisan bojom i oblikom svesti o trenutku, u trenutku, posut autentičnim doživljajem vizuelnog'', kaže Tamara.

foto: Marko Vulević

Pročitajte još

Pročitaj još