Harper's Bazaar Srbija

The Vampire’s Wife i H&M saradnja: Glamurozna, tajanstvena i ženstvena kolekcija

H&M sa zadovoljstvom najavljuje saradnju sa kultnim modnim brendom The Vampire’s Wife, iza kojeg stoji dizajnerka, model i muza Suzi Kejv. The Vampire’s Wife estetika poznata je po laskavim siluetama, glamuroznim detaljima i neobuzdanom slavlju žena. Kolekcija je progresivna i u stavu i u proizvodnji – napravljena je od materijala iz održivih izvora.

The Vampire’s Wife x H&M kolekcija biće dostupna u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj od 22. oktobra.

„Bila mi je velika čast kada su me pitali da budem dizajner i kreativni direktor za kolekciju The Vampire’s Wife i H&M. H&M se izuzetno potrudio da oživi tajanstveni i senzualni svet mog brenda. Nadam se da će ova kolekcija pružiti onoliko radosti onima koji je nose, koliko je meni dok sam je kreirala“, rekla je Suzi Kejv.

„Ovom saradnjom H&M i The Vampire’s Wife žele da pokažu našim kupcima da moda može, i treba, da osnažuje i inspiriše žene da se osećaju kao najbolja verzija sebe. Dugo smo bili nadahnuti energijom i vrednostima brenda Suzi Kejv i oduševljeni smo što radimo ovu nesumnjivo posebnu kolekciju zajedno “, kaže Maria Ostblom, glavna dizajnerka ženske odeće u H&M-u.

Ključne teme kampanje za The Vampire’s Wife i H&M kolekciju su: snaga, ranjivost, intimnost, nepoznato i ženstvenost. Muze poput Samante Snou, modela Eve Apio i britanske pesnikinje Grete Belamaćine, zvezde su kampanje koja beleži zajedničke vrednosti napretka i osnaživanja žena kako u slici tako i u filmu.

Najnovije