Tommy Hilfiger predstavio novog ambasadora brenda

Ko će zameniti Gigi Hadid u narednom periodu?

Nakon više od godinu dana zajedničke saradnje sa Gigi Hadid, Tommy Hilfiger je predstavio novog ambasadora i ko-dizajnera novih kolekcija. Na tom mestu se sada nalazi prepoznatljiva mlada glumica, Zendaya. Ona će biti lice prolećne 2019 kampanje, ali će i dizajnirati za novu Tommy x Zendaya kolekciju koja će takođe biti predstavljena na proleće naredne godine.

“Volim da sarađujem sa ljudima koji su strastveni prema cilju da ostvare svoje snove i koji inspirišu mlađe generacije da urade isto”, rekao je Tommy Hilfiger. “Zendaya je postala globalna ikona, koristeći modu za svoje smelo isticanje, dok je istovremeno ostajala svoja. Naša capsule kolekcije će spojii njen eklektičan stil sa Americana duhom našeg brenda.”

Za sada se još uvek ne zna da li će Tommy x Zendaya saradnja uključivati i modnu reviju i ako hoće, da li će Zendaya lično debitovati po prvi put na modnoj pisti. “Moda je više od samog nošenja cool odeće. To je način da proslavite samoizražavanje i individualnost, što ekstremno ohrabruje. Zato sam ponosna što ću sarađivati sa Tommyjem Hilfigerom”, rekla je Zendaya.

S obzirom na njen sjajan osećaj za modu koji nam je do sada predstavljala, jedva čekamo da vidimo rezultat ove već sad uzbudljive saradnje.

V.R.

foto: Tommy Hilfiger

Pročitajte još

Pročitaj još