Umesto revije novi lookbook – Zac Posen na neobičan način predstavio jesenju kolekciju

Zac Posen je ove godine “preskočio” njujoršku nedelje mode i umesto tradicionalne revije predstavio novi lookbook u kojem je glavnu ulogu imala njegova bliska prijateljica, glumica Katie Holmes.

NYFW je u proteklih nekoliko godina doživeo nekoliko većih promena; od dizajnera koji su odlučili da svoje revije predstave u Parizu, do brendova koji uopšte neće održati revije. Kanye West je prvi koji je pokrenuo predstavljanje nove kolekcije na drugačiji način, tako što je njegova supruga Kim Kardashian West fotografisana u paparazzo stilu u najnovijim komadima linije, a potom je lansirana i nova kampanja. Čini se da će poznatom dizajneru Zacu Posenu ovo svidelo jer je ispratio slične korake...

Na Instagramu je Zac Posen najavio da će se njegov “NYFW momenat” sadržati od “intimnog portfolia” sa njegovom dragom prijateljicom koja će pozirati u novoj kolekciji. Fotograf Daniel King je fotografisao glumicu u glamuroznim balskim haljinama, večernjim uskim i jednostavnim košuljama, a sve u crno-belom stilu kako bi lookbook evocirao vintage vibe.

“Fotografisanje se održavalo u House of Z studiju, ateljeu i napolju”, rekao je Zac Posen. “Fotografije koje su kreirane čak dva dana obeležavaju neverovatno prijateljstvo između Katie i mene, i njene neverovatne sposobnosti da pokaže različite aspekte moje kolekcije, moju predanost u ohrabrivanju žena i privrženost i ljubav prema američkom glamuru.”

Pogledajte kako izgleda lookbook jesenje kolekcije sa prelepom Katie Holmes.

foto: Zac Posen/Daniel King

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još