Harper's Bazaar Srbija

Vetements lansira novi provokativni Instagram profil

Bez cenzure – zvuči intrigantno!

Otkako je skoro ceo svet u karantinu, važnost odeće je precenjena. Pantalone se ne moraju nositi čak ni za Zoom sastanke, a svaka fashionista može samostalno da odlučuje o načinu oblačenja kod kuće. Takođe, čini se da nikome nisu potrebne cipele kod kuće. Vetements je spreman za takav novi stil života.

Pod vodstvom Demne Gvasalie, brend je oduvek delovao kao zabavno ogledalo celog sveta. I dok u poslednje vreme, mnogi brendovi pokušavaju da privuku pažnju svojih pratilaca na društvenim mrežama kroz slike, video snimke, amaterske postove i još mnogo toga, Vetements je još jednom pokazao svoj nekonformistički pristup modi otvaranjem novog Instagram naloga bez ikakve cenzure: VETEMENTS UNCENSORED

Suština ovog profila ili njegovog sadržaja tiče, još uvek je misterija. Za sada znamo da je profil privatan i ima nekoliko redova sadržanih u biografiji: „Ono što vidite, uznemiriće vas. Čak i šokirati. Čovečanstvo ima tamnu stranu, koju cenzura pažljivo skriva i ne dozvoljava vam da vidite. Ali mi ćemo to pokazati“, stoji u opisu Instagrama.

Emoji „zabranjeno maloletnicima“ sugeriše da će sadržaj verovatno biti eksplicitan.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by VETEMENTS (@vetements_official) onMay 7, 2020 at 6:34am PDT

Najnovije