Vivienne Westwood slavi 10-godišnjicu čuvene venčanice

 

Sada možete kupiti odevne komade inspirisane haljinom koju je nosila Carrie Bradshaw.

Viviane Westwood je proslavila 10-godišnjicu čuve venčanice iz “Sex and the City” venčanja, predstavljajući liniju rtw komada koji su inspirisani upravo ovom kreacijom. U filmu iz 2008., Carrie Bradshaw je “Zverki” napokon rekla sudbonosno ‘da’ u voluminiziranoj haljini koju i dan danas pamtimo.

Venčanica je prvi put zvanično viđena u “Gold Label” 2007/8 kolekciji, ali je posebno prekrojena da bi se slagala uz stil lika koji je igrala Sarah Jessica Parker. Gornji deo haljine je činio korset od satena u mešanoj zlatnoj i boji slonovače, dok je suknja od svile u boji slonovače i Radzimir tafta imala oversized siluetu koja je dodatno istakla struk glumice.

Brend je od tada lansirao “Wilma” koktel haljinu u tri različita stila i “Wilma” korset, dok je svaki komad sašiven i krojen sa “Wilma” sistemom, koji je dizajnerka koristila za kreiranje originalnog looka. Rezultati su moderni komadi kojima ni jedna dama jedinstvenog stila neće moći da odoli. Od košulja-suknji i korseta, do pantalona različitih modela – svaki deo nove linije je odličan.

Pročitajte još

Pročitaj još