Zac Efron novi ambasador brenda Hugo Boss

Danas je Hugo Boss predstavio najnovijeg ambasadora: Zac Efrona.

Kao oličenje moderne muškosti, multi-talentovani glumac i producent će inspirisati sledeće generacije pionira, kao deo inovativne kampanje koja će biti predstavljena sledeće godine za ikonski muški parfem HUGO Man.

Oživljavajući autentičnost i strast koje leže u srcu HUGO brenda, u skladu sa moćnim udarom smelog osveženja koje Hugo Man donosi, Zac će ubrzati početak digitalne i svestrane kampanje kako bi ohrabrio mlađe generacije da pokrenu svoju strast koja će im pomoći da ostvare svoje ciljeve. Zanimljiva mešavina klasične filmske zvezde sa nonšalantnom i urbanom hrabrošću, Zakov jedinstven stil, samouverenost, harizma i smisao za humor čine ga savršenim izborom za HUGO Man najveći poduhvat do sad.

Kao Pokret za sve one koji žele da žive svoj san, Hugo Man će osnažiti nove generacije da istražuju i prihvate svaku priliku koja im se pruža za ultimativnu nagradu - život koji je definisan njihovim nadama i snovima i ničijim drugim. Više detalja o kampanji će biti objavljeno u narednih nekoliko meseci na zvaničnom HUGO BOSS kanalima.

#YourTimeIsNow

Pročitajte još

Pročitaj još