Harper's Bazaar Srbija

Zavirite u Gucci Garden iz udobnosti svog doma

Gucci Garden, prostor koji je inspirisao, dizajnirao i realizovao Alessandro Michele u prostorijama istorijske Palazzo della Mercanzia u Firenci, otvorio je svoja vrata digitalnoj javnosti.

Digitalnom turnejom mogu se istražiti sve sobe i predmeti koji čine elegantnu atmosferu Gucci Garden-a, „a da se, naravno, ne mora žuriti ili biti u gužvi drugih posetilaca“, kako navodi brend Gucci u saopštenju povodom lansiranja virtuelne turneje.

Penjanjem uz stepenice i niz hodnik između spratova, digitalni posetioci mogu ući u butik i knjižaru u prizemlju zgrade ili posetiti drugi i treći nivo izložbenih prostora. Kao što se u najavi lansiranja navodi, „lutalice Interneta mogu samo jednim klikom da obiđu sve otkrivajući istoriju Guccija, mogu biti fascinirani narativom o prošlosti, otkriti magiju mode, diviti se svemu što budi njihovu maštu, upuštajući se u opise i detalje svakog predmeta“.

Posetioci će, naravno, imati priliku da kupuju proizvode ponuđene na prodaju u Gucci Garden, bilo putem Interneta, bilo putem telefona ili e-maila.

Za virtuelni obilazak vrta Gucci možete kliknuti na sledeći link: virtualtourguccigarden.gucci.com

izvor:harpersbazaar.gr

Najnovije