7 najvećih modnih momenata u Rihanninoj karijeri

U čast njenog rođendana koji je bio juče, izdvajamo nekoliko njenih najboljih stajlinga koji će ostati i te kako upamćeni.

Jučerašnji datum, 20. februar se „obeležava“ kao Rihannin datum jer je tad njen rođendan. Sa tek 31. godinom, lepotica sa Barbadosa je uspela mnogo toga – postala je veliki makeup guru, umetnička zvezda kojoj je svaka pesma ogroman hit i ličnost koju skoro ceo svet voli. Od pravljenje revolucije u makeup svetu sa Fenty Beauty brendom, do popularnih saradnji sa brendovima poput Manolo Blahnik i Uma, dokazano je da je Rihanna žena sa mnogo talenata koja pravi sama svoj put i otvara nova vraata za sve ostale.

Pored toga što je veoma uspešna u biznisu, Rihanna je poznata i po jedinstvenom stilu koji je svih ovih godina postavljao nove trendove i dokazivao da se sve može nositi i kombinovati kada imate samopouzdanja, a nemate strah od eksperimentisanja. Od Met Gala bala haljina dizajnera Johna Galliana i Maisona Margiele, do zanimljvih kombinacija sa Coachella festivala, ovo je sedam stajlinga po kojima ćemo uvek pamtiti Rihannu!

V.R.

foto: profimedia, Instagram/badgalriri

Pročitajte još

Pročitaj još