Beauty zvezde koje će dominirati ove godine

Iako je 2019. tek počela, već imamo nekoliko velikih zvezda u svetu lepote koje će zasigurno njom vladati. Želite da saznate ko su?

Lila Grace

Kao ćerka jedne od najpopularnijih modela na svetu, Kate Moss, Lila modeling ima u svojoj krvi, pa nije čudno što se već u 16. godini našla u velikoj beauty kampanji za brend Marc Jacobs. Britanska tinejdžerka je ovom kampanjom debitovala, a možemo je očekivati u mnogobrojnim projektima tokom narednih meseci.

Cara Delevingne

Iako se povukla iz sveta mode kako bi uznapredovala u glumačkoj karijeri, Cara se polako vraća, ali preko beauty industrije. Prva kampanja nakon duže pauze ju je dočekala u Christian Dior kući, za koju je postala novo lice „Dior Addict Lipstick“ linije ruževa koja će u potpunosti biti predstavljena u martu.

Lana Del Rey

Pevačica je poznata kao veliki fan modne kuće Gucci, a od nedavno je postala i glavno lice parfema Gucci Guilty, zajedno sa svojim prijateljem, muzičarem i glumcem Jaredom Letom. Kampanja će biti predstavljena ovog meseca!

Kendall Jenner

Supermodel se vraća u „beauty arenu“ novom kampanjom  za Formawell kuću lepote, gde je lice proizvoda za kosu „Runway Series“. Linija se sastoji iz četki, presa za kosu i figara, fena i drugih za savršeno stilizovanje kose bez njenog uništavanja.

Camila Mendes

Zvezda serije „Riverdale“ će u ovoj godini promovisati novu „Day 2 Revival“ liniju kuće John Frieda koja je dizajnirana da osveži kosu koju niste oprali dva dana. Linija će se sastojati iz „Day 2 Revival Curl Reset“ spreja za kovrdžavu kosu i „Day 2 Revival Smoothing“ suvog ulja.

V.R.

foto: Marc Jacobs Beauty, profimedia

Pročitajte još

Pročitaj još