Beychella part 2: pogledajte kako je pevačica napravila spektakl po drugi put

Prošlog vikenda je Beyoncé napravila istoriju kada je postala prva žena sa crnom bojom kože koja je imala glavni nastup na ovom poznatom festivalu. Ona je to uradila profesionalno i besprekorno da i dalje ne verujemo koliko je sve izgledalo odlično.

Ne samo da je pokazala šta može postići pravi muzički nastup, već je kreirala i prelepu proslavu posvećenu feminizmu i ljudima sa crnom bojom kože. Kao dodatak tome, nosila je predivne Balmain kreacije uključujući žutu duksericu, holografske Louboutin čizme sa resama, sjajan stajling koji je evocirao na egipatsku kraljicu Nefertiti i još nekoliko različitih stajlinga. Nakon prve nedelje smo imali tu počast da je opet gledamo na drugom nastupu. Da li ste mislili da će Bey ponoviti stajlinge?

Pevačica je nosila drugačije stajlinge koji su zadržali istu formu kao prethodni. Estetika i vajb su ostali isti, ali je paleta boja potpuno izmenjena kako bi sve izgledalo drugačije. Prvi stajling je činila kombinacija duksa i šortsa sa Louboutin čizmama koje je nosila prvi put. Dukserica je bila u pink nijansi, za razliku od prvog koji je bio žut. Umesto mesh dresa, Bey je ovog puta nosila džemper haljinu prelivenu šljokicama, zajedno sa dubokim čizmama. Treći stajling je činio crni bodi, ali sa ozbiljnijom krojenom siluetom, dok je omaž kraljici Nefertiti umesto u crnoj nijasi, bila kombinacija u srebrnoj koja se za nijansu razlikovala od prethodne. Na kraju je Bey nastupila sa svojim devojkama iz Destiny's Child benda, Michelle Williams i Kelly Rowland, a sve tri dame su bile obučene u komade obogaćene srebrnim kamenčićima.

Eh, kada bi Beychella mogla da bude dva puta godišnje... Ili makar jedanput...

V.R.

foto: profimedia, Instagram/@beyonce

Pročitajte još

Pročitaj još