Brat Taylor Swift ućutkao Kanye Westa

Juče popodne, Kanye West je predstavio svoju Yeezy Season 3 kolekciju kao i novi album, T.L.O.P., na Madison Square Gardenu. Bilo je modela koji su se dosađivali, Kim se pojavila kao platinasta plavuša a izvesni stihovi bili su veoma čudni, pa čak i uvredljivi. POred trabunjanja o Robu i Blac Chyni ("Blac Chyna f*ckin' Rob, helping him with the weight") i Ray J-u, kao i Kim ("I bet me and Ray J would be friends if we didn't love the same bitch/You might have hit it first, but I'm rich"), tu je bio i stih koji se odnosio na Taylor Swift: "I feel like me and Taylor might still have sex, I made that bitch famous."

Š T A?

Na Twitteru su se momentalno pojavile reakcije i negodovanja, ali odgovor brata Taylor Swift je najbolji među njima, on je ovaj video objavio na Instagramu:

Doviđenja, Yeezys.

Nakon što je Austin objavio pomenuti video, Taylorin dečko, Calvin Harris, lajkovao je objavu, i svojim LOL komentarom izrazio odobrenje:

U međuvremenu, Gigi Hadid, ponosni član Taylorine ekipe, koja je prisustvovala Yeezy reviji, izjasnila se povodom svoje lojalnosti, objavljujući sledeći komentar na Twitteru: "Moje prisustvo negde ne znači da odobravam sve što je tamo izgovoreno kroz muziku. Moji prijatelji znaju da sam lojalna."

A Jaime King, čije najmlađe dete je kumče Taylor Swift, rekla je ovo: "Tako sam tužna i razočarana. Podržavam moju sestru. Uvek."

Foto via harpersbazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još