Charlize Theron otkriva svoje beauty trikove

Glumica koja nas je odavno osvojila svojom glumom, otkriva trikove kojima se koristi za što jednostavnije ulepšavanje. Ona se budi u 15 do 6 ujutru kako bi pripremila dvoje dece za školu, a zatim ostatak vremena posvećuje sebi. Zbog manjka istog, postala je profesionalac u go-to nezi kože i šminkanju.

Makeup

Što se tiče šminkanja, Charlize otkriva da se najviše fokusira na obrve i trepavice, kao i da je za uvijač trepavica saznala tek pre 15 godina. “Sada ne izlazim iz kuće bez jednog. Samo uvijanje trepavica je poput face-liftinga!”Njena beuty ikona je njena mama kojoj se divila svaki put kada bi se šminkala ispred okruglog ogledala. “Njeno samopouzdanje je ostavilo na mene veliki utisak.”

Ritual koji radi svako jutro je stavljanje parfema. “Nanosim parfem svakog jutra pre nego što izađem iz kuće. To je poput luksuznog dodatka... Mogu da nosim trenerku i patike, a da se i dalje osećam specijalno.”

Rutina

Svako jutro se budi u 15 do 6 kako bi spremila decu za školu. “Ja sam samohrana majka koja priprema dvoje dece, pakuje im ručak i postiže da ne zakasne na autobus. Zato, kada se probudim, samo se umijem i stavim kremu sa zaštitnim faktorom”, otkrila je glumica.

Noću na lice nanosi serum, kremu za područje oko očiju i kvalitetnu hidratantnu kremu.

Na svake tri nedelje ide na tretman za lice, a često odlazi i Beverly Hot Springs Spa u Los Anđelesu kako bi uživala i odmarala u toploj vodi koja dolazi iz zemlje.

Kosa

Njena tajna za dobru i kvalitetnu kosu je ricinusovo ulje koje nanosi na obrve i kosu dva do tri puta nedeljno. “Definitivno je moju kosu učinilo jačom i gušćom.”

Ishrana & zdravlje

Charlize uvek kalkuliše njenu aktivnost. Ako s ene kreće mnogo, onda ne sme da jede previše, a ponekad dozvoli sebi da joj to bude “cheat” dan kada sme da pojede svoju omiljenu poslasticu. “Uvek sam iskrena prema sebi.” Dnevna ishrana joj se fokusira na sirovu hranu baziranu na biljkama.

Trenutno joj se mnogo sviđa pilates jer joj je znatno promenio telo.

V.R.

izvor: harpersbazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još