Cindy Crawford o godinama i modelingu

Čuveni supermodel, Cindy Crawford nas iz godine u godinu iznenađuje svojim fantastičnim izgledom kojim odkazuje da su godine samo broj, ali i da je stav prema starenju vrlo bitan.

U intervjuu za jedan magazin je otkrila nekoliko detalja o modelingu u pedesetim godinama i svemu što se generalno dešava u svetu mode, kao i zašto je po njoj važno da i dalje učestvuje i ima fotošutinge. “Želimo (Christy Turlington i Cindy) da pokažemo da žene u 53. godini, a mislim da je Christy tek sad napunila 50, da i dalje postoji lepota u tim godinama”, rekla je Cindy. A to uključuje i golišave fotografije, urađene sa ukusom, koje je uradila za  knjigu poznatog fotografa Russella Jamesa.

“Sećam se da su neke osobe komentarisale “Zašto i dalje pravim takve slike?” i slično. Da li postoje godine u kojima biti go nije prelepo? To je samo druga vrsta lepote.” Ona je primetila da je vrlo važno da se žene prema sebi ophode lepo, kao prema svojim prijateljima. “To je deo razloga zbog kojeg i dalje volim da poziram za takve fotografije.”

Legendarni model priznaje da je sada “malo teže” nego ranije, pa se našalila: “Nadam se da je ovo politički korektno, ali ponekad volim da kažem da mi je potrebna Viagra za snimanja. Teško je ustajati.”

V.R.

foto: Instagram/@cindycrawford

Pročitajte još

Pročitaj još