Da li biste sedeli u frizerskoj stolici 13 sati?

Kim Kardashian je u novoj objavi na Twitteru otkrila “tajnu” koja se krije iz njene platinasto plave nijanse kose...

Trend u kojem poznate brinete postaju platinasto plave nije ništa novo: od Selene Gomez do Karlie Kloss, veliki broj zvezda je odlučilo da isproba ovu nijansu jer su očigledno plavuše u 2017. imale više zabave. Ledeno plave nijanse takođe nisu revolucionarne, ali uprkos mnogobrojnim Instagram beauty objava i poznatih ličnosti koje preko noći postaju plave, treba da znate da za ovaj look nije dovoljna samo jedna doza blanša i nekoliko folija...

Kim Kardashian je na Twitteru objavila koliko joj je vremena trebalo da ofarba samo koren kose i mi smo ostali u šoku. “Nekoliko prethodnih dana sam posvetila posvetljivanju korena kose (radimo korak po korak, da ne bi popucala). O moj bože, 13 sati i nije još uvek kraj”, napisala je Kim. “Ova plava nijansa je zahtevna. Volim te Christ Appleton, ali ne mogu više.” TRINAEST SATI samo za koren? Da li neko može da izdrži toliko? Koliko joj je onda trebalo za celu kosu?

Saznali smo i tu informaciju: za farbanje cele kose, u septembru ove godine, Kim je bilo potrebno čak 17 sati da bi postigla boju koju je želela!

Izgleda da su žene zaista spremne da urade sve za lepotu, pa čak i da provedu skoro dva dana kod frizera...

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još