Ekskluzivno: kako je princ Harry zaprosio Meghan Markle

U novom intervjuu princ Harry otkriva kako je zaprosio svoju dragu, Meghan Markle. Pitanje je “iskočilo” na jednom mirnom mestu, u romantičnoj atmosferi Nottingham kolibe u Kensington palati.

“To se desilo pre nekoliko nedelja, početkom meseca, ovde u kolibi. To je bila tipična noć za nas”, na šta je Meghan dodala: “Bilo je opušteno veče tokom koje smo pekli piletinu... Bilo je veliko iznenađenje, tako slatko i prirodno i vrlo romantično. Kleknuo je.” Zatim je glumica nastavila da priča kako je odmah rekla sudbonosno da, na šta se princ našalio: “Nije mi dozvolila ni da završim pitanje, samo je ponavljala ‘da li mogu da kažem da, da li mogu da kažem da’ a zatim su usledili zagrljaji. Ja sam držao prsten u ruci i pitao sam je da li mogu da stavim prsten, a ona kao da je zaboravila... Ne, stvarno je bilo prelepo, divan trenutak. Bili smo samo nas dvoje i mislim da sam uspeo da je iznenadim.”

Par se složio da ne misle da je veridba došla prerano nakon godinu i po dana veze i da veruju da će biti zajedno do kraja života.

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još